Posebna ponudba

zeliščni čaji sadni čaji kompleti čajev sesekljani zeliščni čaji pravi čaji veliki porabniki

Ponudba čajev za velike porabnike

Naš proizvodni program obsega široko paleto čajev in čajnih mešanic, pakiranih tako v različne velikosti filter vrečk, kot v razsutem stanju. Tako imenovan gastro program pakiranja naših čajev je namenjen predvsem bolnišnicam, šolam, vrtcem, domovom upokojencev in večjim industrijskim obratom. Že več let uspešno sodelujemo z večjimi bolnišnicami širom Slovenije, velikim številom vrtcev, domov za upokojence in še bi lahko naštevali.

 

Zahteve velikih uporabnikov zaradi dolgoletnega sodelovanja dobro poznamo. Vse čaje, ki se uporabljajo, lahko dobavimo v filtru ali v razsutem stanju, v pakiranju po želji (750 g, 1000 g ali več), želeni izvedbi (verige velikih filter vrečk, male filter vrečke, posamezno pakiranje itd.)

 

Skozi vse leto imamo na zalogi poleg ustaljenih okusov sadnih čajev in izbranih zeliščnih čajev kontroliranega porekla tudi posebne čaje po zahtevah odjemalcev, s tem mislimo predvsem na npr. čaj za dojenje, otroški čaj, čaje brez dodane citronske kisline, žajbelj v filtru, janež, plučnik, lipo, bezeg, cele borovnice, šipkove plodove, cvetove kamilic, hibiskus...

 

Mogota - pakiranja za velike porabnikeMogota pakiranja za velike porabnike
Mogota - pakiranja za velike porabnikeMogota - pakiranja za velike porabnike

 

Pakiranje: Velike filter vrečke od 20-30 g, ena zadostuje za pripravo 3-4 litrov čaja.

 

MOGOTA d.o.o., Cesta v Trnovlje 7, 3000 Celje
tel: (03) 78 00 444, fax: (03) 42 54 146, e-mail: