O podjetju

 

Mogota balon

 

 

Smo manjše slovensko proizvodno podjetje, ki se na slovenskem tržišču predstavlja s široko paleto čajev in čajnih mešanic v različnih pakiranjih. Na trgu smo prisotni z istoimensko blagovno znamko že od leta 1992.

 

Skozi vse leto imamo na zalogi poleg ustaljenih okusov sadnih čajev in izbranih zeliščnih čajev kontroliranega porekla tudi specialne čaje, s katerimi zadovoljujemo predvsem potrebe zahtevnejših kupcev.

 

Blagovna znamka čajev MOGOTA odraža veliko kakovost, kontrolirano poreklo in pestrost ponudbe, ki se nenehno dopolnjuje z lastno razvojno in tržno strategijo, ob upoštevanju novih trendov in zahtev potrošnikov, na domačem in tujih trgih. Za proizvodnjo čajev se uporabljajo samo visoko kakovostne naravne surovine, ki so skrbno izbrane in nadzorovane.

 

Kje lahko dobite naše čaje?

Potrošnikom so naši izdelki dosegljivi v vseh večjih in manjših trgovskih podjetjih, gostinskih lokalih, zdraviliških centrih in hotelih po Sloveniji.

 

Čaje iz našega proizvodnega programa je možno naročiti tudi pisno ali preko telefona v prodajni službi podjetja. Dostava je mogoča preko storitev Pošte Slovenije, večja naročila pa vam z veseljem pripeljemo na želeni naslov.

 

Splošni podatki

ime podjetja:
MOGOTA proizvodnja in trgovina d.o.o.
skrajšano ime podjetja:
MOGOTA d.o.o.
sedež:
Cesta v Trnovlje 7, 3000 Celje, Slovenija
proizvodni obrat:
Razdelj 4, 3203 Nova Cerkev, Slovenija
 
matična številka:
5869013
davčna številka:
SI42989809
številka vpisa v sodni register:
1/04267/00
datum vpisa v sodni register:
17.6.1992
registrski organ:
Okrožno sodišče v Celju
direktor in zakoniti zastopnik:
mag. Uroš Goričan
 
vodja programa:
Petra Goričan
tehnolog:
Alenka Novak, univ.dipl.ing.živ.teh. (zunanja svetovalka)

 

MOGOTA d.o.o., Cesta v Trnovlje 7, 3000 Celje
tel: (03) 78 00 444, fax: (03) 42 54 146, e-mail: